Golfnieuws

U bent hier: Welkom
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Mcllroy stijgt naar 2e plaats op wereldranglijst
Golf McllroyRory Mcllroy is in de top-2 van de wereld binnengedrongen.

Hij is Lee Westwood gepasseerd op de ranglijst. Hij is hiermee de eerste Ier die deze positie weet te bereiken. Martin Kaymer steeg naar de 4e plek en Joost Luiten zakte een beetje en staat nu op 102.
 
Chistel Boeljon in top 10 in Japan
Golf Christel BoeljonDoor een zeer goed gepspeelde laatste ronde in Christel Boeljon afgelopen zondag bij de beste 10 geëindigd bij de Mizuno Classic in Japan.

De Beverwijkse speelster had voor  haar derde ronde 30 slagen nodig met een totaal scrore van 206 slagen. Met 10 onder par steeg ze naar een 9e plaats.
Na een play-off met de Chinese Feng Shansan was e eerste plaats voor de Japanse Momoko ueda. Zij won het tournooi eerder in 2007.
 
Tiger Woods blij met selectie Presidents Cup
Zijn aanwezigheid was de afgelopen jaren een vanzelfsprekendheid


Golf Tiger WoodsDeze keer toonde Tiger Woods zich erg dankbaar dat de Amerikaanse captain Fred Couples heeft uitgenodigd voor de wedstrijd tegen Australië, van 17 tot en met 20 november.

''Ik ben hem dankbaar', zei Tiger Woods, de voormalige nummer één van de wereld.

Tiger Woods is door een slecht seizoen naar de 56e plaats op de wereldranglijst weggezakt. Nadat het in 2009 privé volledig misging bij de Amerikaan, heeft hij geen  enkeltoernooi meer gewonnen.

Tiger Woods, die dit jaar door verschillende oorzaken slechts negen toernooien speelde, eindigde als 128ste op de geldranglijst van de PGA Tour. ''Fred Couples had keuze genoeg bij de samenstelling van zijn team. Gelukkig hoor ik erbij. Ik ben fit en kijk uit naar volgend jaar.''

 
Joost Luiten heeft nieuwe caddie
luiten.jpg

De 49-jarige Martin Gray is de nieuwe caddie van Joost Luiten. De Engelsman geldt als een ervaren rot in het vak en assisteerde eerder golfgrootheden als Steve Ballesteros, Thomas Bjorn en Lee Westwood.

Daarnaast is bekend gemaakt dat Phil Kenyon de nieuwe Putting Coach van Luiten wordt. Kenyon is een van de coaches van de Harold Swash / Yes Golf Putting School of Excellence. 

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 6 - 10 van 10