Golfnieuws

U bent hier: Welkom arrow Golfvakanties
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Golfparadijs Ascona

Wer­ke­lijk ideaal voor gol­fers ligt het Parkho­tel Delta in het groene park net bui­ten Ascona. Omge­ven door de ber­gen van Ticino biedt dit sub­tro­pische para­dijs met slechts 50 luxe kamers en sui­tes, u een oase van rust en golfplezier. Uitrus­ten en onts­pan­nen tij­dens deze golf­va­kan­tie in Zwi­tser­land is niet moei­lijk. Het 80.000 m2 privé park van 5* Parkho­tel Delta is slechts het begin. Op korte afs­tand lig­gen prach­tig aan­ge­legde golf­ba­nen en maken de bij­naam ‘golf­pa­ra­dijs van het Lago Mag­giore’ vol­ko­men waar. De golf­ba­nen van Ascona en Locarno horen tot de 15 beste golf­ba­nen van Zwitserland.

 
Ierland Toerisme met infostand op KLM Open

Ierland Toerisme is tijdens de KLM Open, van 23 tot 26 augustus op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort, aanwezig om meer informatie te geven over de vele golfmogelijkheden die het land biedt.

Ierland- én golfkenners geven de beste tips voor de ideale golfvakantie en de mooiste golf courses.

Ierland biedt verrassend goede golfmogelijkheden: ruim 440 prachtige golfcourses, waarvan meer dan een derde van de werelds officiële ‘links courses'.

 

Lees meer...
 
Golfvakanties vergeleken
De online golfshop Strokeplay Golf heeft een onafhankelijke website gelanceerd waarop een overzicht van golfreizen van diverse reisorganisaties wordt aangeboden. Op www.strokeplaytravel.nl staan golfarrangementen zijn gerangschikt op land of regio en voorzien gepaard met een nadere beschrijving van het oord.

Naast golfarrangementen wil Strokeplay Golf het aanbod op de site uitbreiden met onroerend goedprojecten in het buitenland. Uiteraard vormen golfers hierbij opnieuw de doelgroep.

Strokeplay Golf werd in 2002 opgericht. De organisatie stelt zichzelf ten doel de Nederlandse en Belgische golfer van een breed assortiment aan golfartikelen en gerelateerde diensten te voorzien. Dit jaar wil Strokeplay Golf zijn activiteiten uitbreiden naar Duitsland, Frankrijk en Scandinavië.

 
 
Rustig golfen op Madeira
Rust, ontspanning, ruimte. De eigenlijke ingrediënten van een partij golf. Maar niet altijd, want door de toenemende populariteit van de sport raken banen voller en voller. Niet in Madeira. Op het
eiland liggen twee banen: de 27-holes Santo da Serra (waar ook de Madeira Open - onderdeel van de Europese Tour - wordt gespeeld) en de 18-holes Palheiro Golf.
Op het nabijgelegen eiland Porto Santo ligt een derde baan: de 18-holes Porto Santo Golf.

Het klimaat op Madeira is gemaakt om te golfen; zowel in de herfst als in de winter is het rond de 18 graden. De banen zijn uitdagend; aangelegd op natuurlijke terreinen met prachtige uitzichten en zijn ontworpen door bekende architecten als Robert Trent Jones Senior en Severiano Ballesteros.

Samen met de uitstekende accommodaties en de actieve mogelijkheden die Madeira biedt is het een fantastische golfbestemming voor een weekje weg van alles. Een weekje ‘body.mind.madeira' dus. Neem eens een kijkje op http://www.santodaserragolf.com/ of http://www.palheiroestate.com/.


 

 
Golfhotel op Gran Canaria een doorslaand succes
Hotel Sheraton Salobre Golf heeft al ruim een maand voordat het officieel geopend zal gaan worden buitengewoon veel reserveringen ontvangen, zo heeft de bedrijfsleiding van het hotel laten weten.

Het Sheraton-hotel zal in de loop van juli 2006 zijn poorten officieel openen, ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van de bouwwerkzaamheden.

Het nieuwe luxehotel heeft 322 gastenkamers die allemaal uitzicht bieden op de golfbaan, verder staan de hotelgasten zes zwembaden en een Spa-centrum op een oppervlakte van ruim 2.000 m² ter beschikking; evenals een golf-afslagplaats en diverse thema-restaurants.


Er is ruim 70 miljoen euro in de bouw van dit vijf sterrenhotel geïnvesteerd.

Het Sheraton-hotel blijft niet het enige hotel op het terrein van Salobre Golf, in 2008 moet een tweede golfhotel de deuren openen en de opening van een derde hotel staat gepland voor 2012.
 


Online

Bezoekers: 3656083