Golfnieuws

U bent hier: Welkom arrow Spelers
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Golfster Kyra van Leeuwen geen nieuw contract
Kyra van Leeuwen krijgt voorlopig geen nieuw contract bij Golf Team Holland. De 23-jarige Rotterdamse maakte afgelopen seizoen haar debuut op de European Ladies Tour met een conditionele kaart.

 

Door de economische crisis kwam ze op het hoogste niveau bijna niet aan spelen toe omdat er tal van toernooien werden afgezegd. Hierdoor kon Van Leeuwen ook niet het vereiste prijzengeld bij elkaar spelen voor een nieuwe Tourkaart. Op het kwalificatietoernooi van de European Ladies Tour wist ze wel weer een conditionele kaart en een betere uitgangspositie te bemachtigen, waardoor ze in 2010 meer toernooien kan spelen.

Golf Team Holland, de organisatie die Nederlandse golfers begeleidt, onderhandelt mogelijk later over een nieuwe verbintenis. Van Leeuwen moet nu zelf haar carrière bekostigen en is daardoor op zoek naar nieuwe sponsoren.

 
Thomas Pieters op Orange Bowl Golf
Thomas Pieters achtste op Junior Orange Bowl golf Thomas Pieters is op de 8e plaats geëindigd op de Junior Orange Bowl International Golf Championship in Miami. De 17-jarige Limburger, die na de derde ronde nog op een gedeelde 24e plaats stond, liet een sublieme vierde ronde van 67 slagen noteren, 3 onder par. Winnaar werd de Fransman Romain Wattel. Bij de meisjes kwam Manon De Roey niet meer in het stuk voor. Na een laatste ronde van 87 slagen (17 over par) werd ze 29e. De overwinning was voor de Amerikaanse Alexis Thompson.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 101 van 165


Online

Bezoekers: 3656068