Golfnieuws

U bent hier: Welkom arrow Golfnieuws
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Alfred Dunhill Championship

Hij verspeelde op de eerste holes van de laatste ronde zijn voorsprong van drie slagen, maar hij ging met twee slagen marge naar de laatste hole en won toch vrij gemakkelijk het 6e Alfred Dunhill Links Championship: Nick Dougherty. De 25-jarige Engelsman bleef zijn landgenoot Justin Rose twee slagen voor en de jeugdige Noord-Ier Rory McIlroy drie slagen. Dougherty verdiende € 562.624 en steeg hoog op de seizoensranglijst waar Justin Rose bijna de Ier Padraig Harrington overklaste. \'Ik was in het begin zeer nerveus\', aldus Dougherty, \'maar ik heb geleerd van mijn fouten eerder in het seizoen.\' Beste Nederlander was Robert-Jan Derksen, na een slotronde in 68 slagen, op de 23e positie. Daarmee heeft Derksen zich definitief gekwalificeerd voor het Volvo Masters op Valderrama.

Lees meer...
 
Amsterdam Golf

De editie van Amsterdam Golf 2009 zal veel vernieuwing laten zien, zowel in het aanbod van standhouders als bij het entertainment en de activiteiten. Van 6 tot en met 8 maart zal de derde editie van Amsterdam Golf plaats vinden in de Hollandhal van de Amsterdam RAI. Het spektakelplein zal het centrum zijn met een geweldig gevarieerd aanbod van vermaak en ook de door velen zeer gewaardeerde modeshow zal hier plaatsvinden.

Er komt een geheel nieuwe trickshow, uitgevoerd door twee artiesten! Er zijn meer mogelijkheden tot korte lessen bij deskundige pro’s en er zal veel meer aandacht zijn voor het korte spel waar de goede scores mee behaald kunnen worden. Een groot deel van de hal wordt gereserveerd voor het korte spel. Hier kan men instructies, trainingsmiddelen, mentale begeleiding, de nieuwste wedges en putters, boeken, dvd’s en alles wat betrekking heeft op het korte spel vinden.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 102 - 202 van 205


Online

Bezoekers: 2941163