Golfnieuws

U bent hier: Welkom arrow Golfnieuws
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Witte golfers in opmars
Het staat voor Coen Tückermann als een paal boven water. De consul van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) van het district Zuidwest hoeft slechts te wijzen op het aantal ’witte golfers’, dat momenteel actief is op de banen in Den Haag en omgeving.  „Met witte golfers bedoelen we spelers die geen lid zijn van een club,’’ verklaart Tückermann. „Dat zijn vooral recreatieve golfers. Mensen die het leuk vinden soms een balletje te slaan. Dat zijn mensen van allerlei pluimage. Van bankmedewerkers tot chauffeurs.’’
Lees meer...
 
Made in Scotland haalt met golf-record 190.000 euro op voor Net4kids
Made in Scotland, organisator van exclusieve golftoernooien, heeft een recordbedrag opgehaald voor twee kinderhulpprojecten van Net4kids: opvang van straatkinderen in Calcutta en computerles voor Afrikaanse kinderen. De opbrengst van 70.000 euro wordt verdeeld over de twee projecten, waarbij 60.000 euro voor het straatkinderenproject bovendien wordt verdrievoudigd door Wilde Ganzen en –ICCO, de Interkerkelijke Organisatie voor Ontwikkelingssamenwerking.

 

Het geld werd ingezameld tijdens Made in Scotland’s Charity Day met de verkoop van deelnameplaatsen en een speciale veiling. Die opbrengsten werden verder aangevuld dankzij een bijzondere recordpoging om 200 golfholes op één dag te spelen. De vier spelers Jeroen Brouwer, Gordon Machielsen, Jeroen Stevens en Niels Boysen stonden bijna zeventien uur op de golfbaan. Tijdens de succesvolle recordpoging werden de heren door verschillende bedrijven en individuen per hole gesponsord.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 203 - 205 van 205


Online

Bezoekers: 2941165